lifestyle

IMG_0183

Detta är i Malmö, en kall vinterdag när jag gick omkring och fotade.  Gick bara omkring lite planlöst när jag såg dessa människorna sitta o njuta av solen. såg så fint och härligtut  så jag var bara tvungen att fota dem! fick lite Paris känsla över stunden och jag blir alltid lite nostalgisk när jag ser eller hör något som påminner om Paris.

IMG_0186

Här provade jag lite variationer av stunden. ibland kan det göra sådan liten skillnad av att bara ändra på någon detalj.

IMG_2894

Detta är i Paris när jag var där på besök i mars våren 2012. gick omkring lite överallt och när jag var vid vad jag tycker är den absolut vackraste bron i Paris, Pont d´Alexandre så såg jag de här människorna stå och titta lite överallt och jag tyckte det såg lite coolt ut på bild. ibland måste man som fotograf vara blixtsnabb och lyssna på sin intution och bara ta bilden blixtsnabbt flr sekunden efter kan stunden vara förbi..

IMG_3035

Detta är i Barcelona på ett franskt café faktiskt som heter café Emma.  jätte sött café och väldigt franskt. de hade jätte god cappuccino och eftersom jag är en stoooor cappuccino lover så älskar jag även att ta foto av mina älskade cappuccinos. det har typ blivit som ett beroende, att ta foto av mina cappuccinos för man kan göra det på så många olika sätt och på så sätt frambringa olika sorters känslor vilket är meningen med mina bilder. att de just ska frambringa känslor, förhoppningsvis positiva sådana.

IMG_8158

 

Detta är taget i köpenhamn i somras (sommaren 2012) när jag var där med min mamma och min syster. vi satt vid vårt favoritcafé café Norden (Utomhus) och tittade på folket runtomkring oss när vi såg en folkmassa. alla stod och tittade undrande på något speciellt som vi inte kunde se. jag kan inte komma ihåg vad det var de tittade på men jag kom ihåg att jag tyckte det såg väldigt lustigt ut när alla stannade till och tittade på denna personen. jag tycker om att ta foto av lustiga saker så så fort jag ser något lustigt så är det fram med kameran!

IMG_8886

 

Detta är i en badort(Estoril) utanför Lissabon, Portugal  när jag var där på minisemester med en vän sommarn 2012. jag och min vön njöt verkligen av att vara där och det var så kul att titta på hur portugiserna roade sig. Livet är verkligen annorlunda där jämfört med kalla Sverige. de lever verkligen på stranden och det verkade som att hela familjen var där tillsammans och bara lekte och roade sig och njöt av livet. det är så det ska vara. njuta av livet och av varandras sällskap.