About me

Min resa så här långt…

HanneMitt namn är Hanne Trägårdh och jag är en person med många passioner. Jag älskar språk, att lära känna nya kulturer och nya människor, resa, sporta, dricka cappuccinos, skriva, fota och vara allmänt kreativ.

Jag har bott och studerat på fyra olika ställen i tre olika länder under en period av åtta år.  I alpstaden Annecy studerade jag franska, varefter jag fortsatte med att studera italienska och modedesign i vackra Florens. Efter en tid återvände jag till Sverige och ägnade mig åt vidare studier i franska vid Lunds Universitet.

Nästa metropol som jag länge längtat att få bo i var Paris där det också blev studier i modedesign. Jag bodde sammanlagt 3½ år i denna magiska stad som jag hade många underbara stunder i. Tiden där ledde till utvecklandet av min passion för fotografi.

Ivrig att upptäcka en annan kultur blev därefter Barcelona min nya hemstad. Där följde 1½ års studier i spanska och olika kurser i fotografi såsom generell fotografi, reportage och mode.

Att fotografera har idag blivit som att andas för mig och även ett sätt för mig att både leva och få utrycka mina tankar, känslor och intryck. Det är även viktigt för min personliga utveckling att ständigt få lära mig nya saker och det är ett av många skäl som jag bodde utomlands under en så lång tid.

Nu är jag verksam i Malmö sedan sommaren 2012 och startade sen en tid tillbaka min egen firma och ser fram emot nya utmaningar, intryck och projekt!